Visual Portfolio, Posts & Image Gallery for WordPress
nu nog een beeldmerk - online startersdag de kabelfabriek
nu nog een goeie naam - online startersdag de kabelfabriek
nu nog een website - online startersdag de kabelfabriek
nu nog een marketingplan - online startersdag de kabelfabriek

Over Ons

De Kabelfabriek is een bureau in merkontwikkeling uit Delft. Onze ontwerpers kunnen helpen bij het ontwikkelen van een sterke merkstrategie én bij het maken van de uitingen die daarbij horen. Denk aan een bedrijfsnaam, een logo of bijvoorbeeld het ontwerpen van een website.

De Kabelfabriek voor starters

Van meet af aan heeft de Kabelfabriek gewerkt voor organisaties van alle formaten. In een team werken we mee aan projecten met een landelijk bereik. Wij zetten ons ook in voor de eenpitter met een uitdagend plan. Dat maakt ons werk verfrissend en onze starters kunnen gebruik maken van deze ervaring en al de disciplines die we in huis hebben. Voor starters is er tot slot een aangepast tarief tot je geen starter meer bent en de miljoenenorders binnenstromen. 🙂

sfeerbeeld over ontwerpbureau de kabelfabriek

Snel een strategie

Onze strategische sessies hebben we zo ontworpen dat het klopt voor een zelfstandige. De sessies zijn doelgericht en geven snel inzicht in zowel jouw markt- als een merkstrategie. Zo hebben we al veel bedrijven aan een nieuwe naam geholpen of aan een marketingplan met aansluitend de uitingen die nodig zijn voor de uitvoering.

De Kabelfabriek en de Startersdag

Toen tijdens de pandemie alle evenementen voor starters uitvielen heeft ons bureau het initiatief genomen de organisaties te verzamelen die doorgaans onze buren zijn bij bijvoorbeeld de KVK Startersdag. Als vervolg op onze online startersdag biedt ons ontwerpbureau nu een selectie webinars aan waarvoor je je kunt aanmelden.